Sobre el projecte

SOBRE EL BLOG

Darrere de qualsevol decisió urbanística hi ha sempre una ideologia. Urbanisme Social BCN neix amb l’objectiu de fer una anàlisi d’aquestes decisions, per prendre o ja preses, partint de tres àmbits:

1- la sostenibilitat mediambiental (BCN Verda)

2- la connexió de la ciutat mitjançant la xarxa de transport públic (BCN Connectada)

3- la inclusió dins la trama urbana de les persones amb condicionants de mobilitat, la participació dels veïns en els processos urbanístics i l’existència d’una perspectiva de gènere i classe social a fi d’evitar una ciutat desigual (BCN Inclusiva)

Partint d’això, la nostra intenció és informar de tota decisió de caire urbanístic que afecti Barcelona i tingui un component social, parlar-ne amb profunditat amb els agents implicats i donar veu a qui tingui queixes. Per tot això, agrairem qualsevol aportació que ens arribi al nostre correu electrònic (urbanismesocialbcn@gmail.com) o a través de les nostres xarxes socials: Twitter, Facebook o Instagram.

 

SOBRE L’EQUIP

DSC_0119
Foto: Martí Rodríguez

Andreu Ausàs-i-Call (@aausas) | Estudio Periodisme i Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Ja de petit organitzava graelles de programació amb el meu germà i teníem dos canals ficticis de televisió. A 6è de primària, una col·laboració amb COM Ràdio em va fer somiar en el periodisme radiofònic però ràpidament em vaig interessar per l’escrit: a Batxillerat vaig participar en la fundació d’una revista d’estudiants i em vaig entretenir amb l’emissora de ràdio dels patis. Tot i aquesta vocació sóc un cagadubtes de mena i m’interessen coses molt diverses, com, per exemple, l’urbanisme i el transport públic. Barcelonauta quasi urgellenc.

Daniel Ortín Polo (@DanielOrtin) | Estudio Periodisme i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Sóc d’aquella gent que va aprendre primer a parlar que a caminar. Sempre m’ha agradat escriure, cosa que m’ha dut a estudiar el que estudio. Barceloní amb un toc madrileny. M’interessa l’urbanisme perquè m’interessa Barcelona. El meu cert nomadisme (sobretot pel barri de Gràcia, però que arriba fins al Poblenou) m’ha permès conèixer en primera persona aquesta ciutat sovint sobrevalorada.

Javier Rodríguez Álvarez (@javiour94) | Estudio Periodisme i Dret a la Universitat Pompeu Fabra. M’interessen els esports, la política internacional i la televisió. He nascut i visc a L’Hospitalet de Llobregat, de la qual estic orgullós i, sobretot, agraït per haver acollit ja fa 23 anys els meus pares, els orígens dels quals em permeten a més gaudir cada estiu de Galícia. Denoueix i Montanier m’han fet molt feliç. Ah! Si veieu un noi igual que jo pel carrer hi ha un 50% de probabilitat que efectivament sigui jo.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s